VedellaMassot, carn de vedella lliure d’al·lèrgens

abril 29, 2019 Off By VedellaMassot

Certifiquem que els nostres productes són aptes per a consumidors amb alguna mena d’al·lèrgia. Hem eliminat el pa (gluten), la llet i la lactosa dels preparats carnis, i també els pocs additius (sulfits i E120) que actuaven com a conservants. També hem instaurat un control rigorós en tot el procés per tal de no introduir a les nostres instal·lacions cap aliment al·lergogen.

La nova formulació dels nostres productes elaborats incorpora ingredients naturals, com són el vinagre de poma o l’extracte d’atzerola, aconseguint que les hamburgueses, les mandonguilles i la llonganissa AgroMassot segueixin essent productes de qualitat, saborosos i segurs al 100%.

AgroMassot només elabora hamburgueses sense additius

Apostem per la seguretat alimentària i per la salut dels nostres clients i només elaborem i comercialitzem hamburgueses (producte fresc preparat amb carn picada amb sal, espècies, condiments i altres productes alimentaris, però sense additius).

AgroMassot no elabora ni comercialitza Burguer Meat (elaborats frescos de carn picada  amb cereals, hortalisses i additius).

Segons el Reial Decret 474/2014, només les hamburgueses es poden etiquetar com a hamburgueses.